Ξεχωριστή συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ

Τελευταία ενημέρωση: 2013-11-13, 11:25:20
Ξεχωριστή συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ

Ξεχωριστή συγκέντρωση από την κεντρική που συνδιοργανώνουν όλοι οι φορείς μαζί με τους φοιτητικούς συλλόγους διοργανώνει το ΠΑΜΕ Μαγνησίας για να τιμήσει στο Βόλο, την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα μέλη του σε συγκέντρωση την  Κυριακή 17 Νοέμβρη στις 6:00 το απόγευμαστην  Πλατεία Πανεπιστημίου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι  «Ο Νοέμβρης του 1973 είναι ο Νοέμβρης της πάλης ενάντια στο κεφάλαιο και τους μηχανισμούς του, τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις του. Είναι ο Νοέμβρης της εξέγερσης, της μαζικής λαϊκής αντίστασης και πάλης, του τσακίσματος της μοιρολατρίας και του συμβιβασμού. Είναι ο Νοέμβρης των συνθημάτων «Έξω αι ΗΠΑ», «Έξω το ΝΑΤΟ».

Επισημαίνει επίσης ότι «Την εξέγερση του Πολυτεχνείου μπορεί να την καταστείλανε πνίγοντάς την στο αίμα τα τότε όργανα του κεφαλαίου, η χούντα και οι πρόγονοι των σημερινών ταγματασφαλιτών και των φασιστικών ταγμάτων της Χρυσής Αυγής, ωστόσο δεν ηττήθηκε, έμεινε στην καρδιά των εργατών και του λαού, τροφοδότησε με νέα ορμή την αντιδικτατορική πάλη» και καταλήγει λέγοντας ότι «ο  Νοέμβρης της εξέγερσης είναι ο δικός μας Νοέμβρης. Σήμερα τα συνθήματα που πρέπει να ακουστούν για άλλη μια φορά είναι: αποδέσμευση από την Ε.Ε., καμία διαπραγμάτευση, μονομερή διαγραφή του χρέους σε μια Ελλάδα της εργατικής – λαϊκής εξουσίας με κατάργηση των μονοπωλίων.»

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=